Thaiboy Digital naar de Melkweg

Ticketmaster
Thaiboy Digital naar de Melkweg
Thaiboy Digital naar de Melkweg

Rapper Thaiboy Digital werd eind 2015 onverwachts Zweden uitgezet, maar dat weerhield hem niet van zijn quest om de underground scene over te nemen. Als deel van Drain Gang nam hun obscure en futuristische r&b langzamerhand op de voorgrond te staan in de hiphopscene. Ondertussen woont hij in Bangkok, thuisland, en heeft hij zijn laatste project ‘Legendary Member’ uitgebracht. Als er wordt gevraagd zijn sound te omschrijven zegt de rapper: “First of all, it’s hip-hop, no doubt. (..) Future on a legendary DJ Tiësto song — that it’s kind of my vibe I guess.” Come see, op 2 mei in onze Upstairs!

Thaiboy Digital
Datum: 02 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek