Yukon Club + Gijs Leijdekkers naar Paradiso

Ticketmaster
Yukon Club + Gijs Leijdekkers naar Paradiso
Yukon Club + Gijs Leijdekkers naar Paradiso

Yukon Club maakt een hypnotiserende mix van minimale techno en atmosferische pop, naar eigen geïnspireerd door artiesten als Bicep, Thom Yorke en Moderat. Na de release van hun eerste EP ‘Absence’ uit 2016 tourde het trio langs meer dan 150 podia, werden ze verkozen tot Serious Talent en volgde er een aftershow voor Radiohead. Ondanks het succes trokken Alex, Lars en Geert zich twee jaar later terug in een zelfgebouwde Amsterdamse studio om te werken aan een nieuw, elektronischer geluid. Het resultaat werd eind 2019 gepresenteerd in de vorm van de nieuwe plaat ‘Beyond Airglow’. Op het podium staat Yukon Club garant voor een opzwepende en indrukwekkende show, mede dankzij de live visuals van filmmaker/designer Gijs Leijdekkers.

Yukon Club + Gijs Leijdekkers
Datum: Donderdag 9 april
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek