Amsterdam Klezmer Band naar Paradiso

Ticketmaster
Amsterdam Klezmer Band naar Paradiso
Amsterdam Klezmer Band naar Paradiso

De Amsterdam Klezmer Band is al 25 jaar lang een vaste waarde op festivals, in clubs en in theaters zowel binnen als buiten Nederland. De zevenkoppige band uit Amsterdam werd opgericht in 1996 en maakt muziek die voortkomt uit de Oost-Europese Joodse traditie met invloeden van zigeunermuziek, jazz, funk, ska en zelfs hiphop. Je kon de band al eerder bewonderen op festivals als Sziget, Lowlands en North Sea Jazz en zij die daar bij waren, kunnen beamen dat shows van het opzwepende gezelschap zowel serieuze, emotionele als vrolijke tonen kent, maar uiteindelijk altijd uitmondt in één groot dansfeest. In februari 2020 staat de release van het nieuwe album op de planning. Hoog tijd dus voor de Amsterdam Klezmer Band, om weer eens een bezoekje te brengen aan Paradiso.

Amsterdam Klezmer Band
Datum: Vrijdag 9 oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek