Ane Brun naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Ane Brun naar De Oosterpoort
Ane Brun naar De Oosterpoort

De Noorse Ane Brun krijgt elke zaal muisstil met haar prachtige, breekbare liedjes. Tegelijk met haar nieuwe album kondigt ze een Europese tour aan. Met haar wonderschone, gevoelige liedjes oefent ze een magnetische kracht uit op haar publiek. Na de release van haar nieuwe single Don’t Run And Hide in februari, speelt ze op 23 november het album live in De Oosterpoort!

Ane Brun is een singer-songwriter die pas relatief laat haar roeping vond. Pas op haar 21ste begon ze met muziek, maar al gauw veroverde ze Zweden met haar filmische sound, waarmee ze meerdere prijzen won. Haar melodieuze vocals, theatrale arrangementen en delicate indie-folk werden al gauw opgemerkt in Europa. De Scandinavische nachtegaal stond eerder op Eurosonic en TakeRoot en binnenkort kan je weer wegdromen bij haar unieke stemgeluid.

Ane Brun
Datum: Maandag 23 november
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek