Ane Brun naar Doornroosje

Ticketmaster
Ane Brun naar Doornroosje
Ane Brun naar Doornroosje

De in Stockholm woonachtige Noorse muzikante Ane Brun greep pas op haar 21ste naar de gitaar en zette ze haar eerste stappen op een podium. Met haar verstilde muziek waarin af en toe de donkerte van de lange Scandinavische winters doorklinkt, krijgt ze elk publiek stil. Steevast brengt ze feeërieke songs met een gelaagd en duister kantje, waarin leermeesters als Joni Mitchell en Kate Bush duidelijk doorschemeren. Al heel wat Europese podia en festivals vielen voor haar stem en muziek.

Met de aankondiging van haar nieuw single ‘Don’t Run and Hide’ kondigt Ane Brun ook haar nieuwe album aan, welke dit najaar zal verschijnen. Ze verlegt bij iedere release haar eigen grenzen en probeert haarzelf niet te herhalen. Voor dit album werkt ze intensief samen met haar nieuwe bandleden Felisia Westberg (basgitaar), Lovisa Samuelsson (cello, percussie) en Siv Øyunn Kjenstad (drums).

Ane Brun
Datum: 25 november
Zaal: Doornroosje
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:15u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek