Balming Tiger naar Cinetol

Ticketmaster
Balming Tiger naar Cinetol
Balming Tiger naar Cinetol

Balming Tiger is een creatieve hiphopgroep uit Zuid-Korea en dankt haar naam aan de welbekende Aziatische zalf met tijgerbalsem. Het collectief claimt met trots de zelfbenoemde titel ‘alternatieve k-popband’, met als doel een wereldwijde impact te creëren.

Bij de productie van het album ‘Sobrighttttttttt’ koos Balming Tiger ervoor om muziek vanuit een veelzijdig standpunt te benaderen in plaats van vanuit een vast genre. De samensmelting van K-pop, psychedelische r&b, rap en experimentele beats lieten ze eerder ook al horen op hun eerste mixtape ‘Balming Tiger vol.1: 虎 媄 304’. Balming Tiger is erop uit de stem van een nieuwe generatie te vertegenwoordigen en de Aziatische cultuur dichterbij de westerse cultuur te brengen.

Balming Tiger
Datum: Donderdag 7 mei
Zaal: Cinetol
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek