Bebel Gilberto naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Bebel Gilberto naar Paradiso Noord
Bebel Gilberto naar Paradiso Noord

Zangeres en songwriter Bebel Gilberto blaast, sinds haar solodebuut in 1986, op onnavolgbare wijze en met een uniek stemgeluid nieuw leven in traditionele bossanova. Geboren en getogen in de Verenigde Staten als dochter van grote Braziliaanse muzikanten João Gilberto en Miúcha weet zij de Zuid-Amerikaanse klanken te vermengen met popmuziek en zo een heel nieuw en breed publiek aan te boren. Haar doorbraakalbum ‘Tanto Tempo’ uit 2000 positioneerde Gilberto als een van de best verkopende Braziliaanse artiesten in de Verenigde Staten sinds de jaren ’60. Vele kritisch geprezen albums volgden, waarvan ‘All in One’ uit 2009 zelfs een Grammy nominatie ontving. Op haar meest recente werk, genaamd ‘Tudo’, keert zij terug naar haar kenmerkende zwoele Braziliaanse ritmes doordrenkt met elektronische beats.

Bebel Gilberto
Datum: Dinsdag 12 mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek