Braids naar V11

Ticketmaster
Braids naar V11
Braids naar V11

Braids is jarenlang een van de spannendste en meest vernieuwende bands uit Canada: van plaat tot plaat maakt het trio de metamorfose van impressionistische indierock (Native Speaker), Radiohead-achtige elektronica (Flourish // Perish) en warme synthpop (Deep In The Iris).

Op komende langspeler Shadow Offering kiest Braids wederom voor een nieuwe richting. Eerste single Young Buck is groots en uitbundig: een liefdesfontein aan dwarrelende synth-arpeggios en jazzy drums. Het album is geproduceerd door niemand minder dan Chris Walla (Death Cab For Cutie).

Shadow Offering onderzoekt – vaak met een knipoog – het grijze gebied tussen liefde en lust, die immer onopgeloste mysteries waarom sommige mensen tot elkaar aangetrokken zijn. Popmuziek die de liefdeskriebels onder het vergrootglas leggen: waarom is het eng? En tegelijkertijd opwindend? En wanneer kunnen we spreken van een gezonde samenkomst?

In 2015 gaf Braids een sensationeel optreden in Rotown, bij elke lading nieuw materiaal lijken ze een steeds dynamischer te worden als live-act. Niet te missen dus!

Braids
Datum: 11 mei
Zaal: V11
Zaal open: 21:00
Aanvang: 21:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek