Dolly Dots naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Dolly Dots naar Tivoli Vredenburg
Dolly Dots naar Tivoli Vredenburg

De Dolly Dots, Nederlands populairste meidengroep aller tijden, vieren hun 40-jarig jubileum! Met hun lekker meezingbare en dansbare pop scoorden de Dots van 1979 tot en met 1987 het ongelooflijke aantal van 25 Top 40-hits en waren ze vaker in AVRO’s Toppop te zien dan Ad Visser. Wie heeft er niet een nummer van Ria, Angela, Sjeel, Esther, Patty en Anita staan playbacken op de klassenavond? Love Me Just A Little Bit More, She’s A Liar, Hela-Di-Ladi-Lo, Don’t Give Up, Tell It All About Boys… Alle successen, bijzondere verhalen en anekdotes komen vanavond langs in een wervelende show met de vijf originele Dolly Dots!

Dolly Dots
Datum: 15 januari 2021
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek