Eefje de Visser naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Eefje de Visser naar Tivoli Vredenburg
Eefje de Visser naar Tivoli Vredenburg

Ook al woont ze alweer een tijdje in Vlaanderen, Eefje de Visser blijft een van Nederlands interessantste artiesten. Met de fluisterpop van haar eerste albums De Koek (2011) en Het Is (2013) wist ze niet alleen op plaat, maar ook live te overtuigen – razend knap bij dit soort dichterlijke, ingetogen nummers. Op Nachtlicht (2016) verkende ze een meer elektronisch geluid, voortgedreven door het ritme van Barcelona, de plek die de inspiratie vormde. Haar nieuwe plaat Bitterzoet krijgt 5 sterren van de Volkskrant. ”Op Bitterzoet valt alles wat Eefje de Visser zo goed maakt, perfect op zijn plaats”

Eefje de Visser
Datum: 20 januari 2021
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek