Feng Suave naar Vera

Ticketmaster
Feng Suave naar Vera
Feng Suave naar Vera

De Amsterdamse psych pop/soul band Feng Suave brengt de warme klanken van de reverb-beladen jaren ’60 en ’70 terug. De melodieuze zanglijnen met sterke echo, gelaagde effecten en sterke baslijnen zorgen voor een flinke retro feel. De vocalen zijn sterk beïnvloed door Amerikaanse funk, groove en soul en in het specifiek door artiesten als Bill Withers, Ray Charles, Funkadelic en Nina Simone. De invloeden van Feng Suave zijn eindeloos en de muziek is dan ook een eclectische mix van de meest interessante stromingen.

De band had een drukke festivalzomer, waarin ze onder andere Best Kept Secret, North Sea Jazz, Welcome to the Village, Oerol, Surfana en Zomerparkfeest Venlo aandeden. Ze speelden op Reeperbahn en waren daar ook genomineerd voor de Europese Anchor Award.

Feng Suave
Datum: Donderdag 21 mei
Zaal: Vera
Zaal open: 20:30
Aanvang: 21:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek