James Smith naar Paradiso Noord

Ticketmaster
James Smith naar Paradiso Noord
James Smith naar Paradiso Noord

James Smith deed op slechts veertienjarige leeftijd mee met Britain’s got Talent, waar hij een prachtige versie van Nina Simone’s ‘Feeling Good’ vertolkte. Smith viel op door zijn bijzondere, soulvolle en volwassen stemgeluid. Niet gek dus, dat hij meteen een platencontract aangeboden kreeg door platenmaatschappij Virgin Records. Op 17-jarige leeftijd bracht hij vervolgens hitsingle ‘Tell Me You Love Me’ uit, waarop hij zich laat inspireren door vintage rock’-n’-roll, gospel en soul. De track was zowel in binnen- en buitenland een succes, maar alsnog besloot Smith het rustig aan te doen en zijn opleiding af te maken. Inmiddels heeft James Smith de twintig aangetikt, is hij terug én helemaal klaar om zich op zijn muzikale carrière te storten. Onlangs bracht hij een nieuwe EP uit: ‘an EP by James Smith’. Op 8 april zie je hem in Paradiso Noord.

James Smith
Datum: Woensdag 8 april
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek