Luciano Ligabue naar de Melkweg

Ticketmaster
Luciano Ligabue naar de Melkweg
Luciano Ligabue naar de Melkweg

Luciano Ligabue komt naar Amsterdam! De Italiaanse singer-songwriter, filmregisseur en schrijver vertegenwoordigt de meest gerenommeerde en geloofwaardige personificatie van rockmuziek in Italië in de afgelopen 25 jaar. Geboren in Correggio in 1960, maakte hij zijn officiële debuut toen hij dertig jaar oud was, met het album Ligabue, waarmee hij een van de meest succesvolle debuteert in de geschiedenis van de Italiaanse opnamebranche en zichzelf sinds het begin waardig bewees dankzij een formule die van het combineren van een eenvoudige rock-houding met de verhalende finesse van een singer-songwriter.

Na nog twee albums en verschillende shows in stadions en arena’s, zal Ligabue in 2020 terugkeren naar Europa om 30 jaar van zijn carrière te vieren.

Luciano Ligabue
Datum: 23 april
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek