Marc Broussard naar 013

Ticketmaster
Marc Broussard naar 013
Marc Broussard naar 013

Bij Marc Broussard is goed te horen waar hij vandaan komt. Broussard zijn soul zit namelijk vol met de country, americana en R&B invloeden uit zijn thuisstad Louisiana. Wat wil je ook, als zoon van Ted Broussard, gitarist van The Boogie Kings? Marc – gezegend met een warme bariton – heeft in Nederland een stevige fanbase opgebouwd met prachtige ‘swampy soul’ platen als debuut ‘Monetary Setback’ (2002) en ‘S.O.S.: Save Our Souls’(2007). Daarnaast is de in Carencro geboren muzikant een goedzak eerste klas. Hij bracht een bootleg uit voor de slachtoffers van de Katrina orkaan en van zijn laatste werk ‘S.O.S. 3: A Lullaby Collection’, een reeks prachtige slaapliedjes op piano, gaat een deel van de opbrengst naar een lokaal kinderziekenhuis in Baton Rouge.

Marc Broussard
Datum: 1 oktober
Zaal: 013
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek