Marc Broussard naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Marc Broussard naar Tivoli Vredenburg
Marc Broussard naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse zanger/gitarist Marc Broussard onderscheidt zich van zijn vele collega’s door zijn stem, die warm, diep en vooral soulvol is. Dat hij uit Louisiana komt is terug te horen aan de lekker swampy sound die bijna al zijn nummers kenmerkt – niet voor niets wordt zijn stijl ook wel ‘bayou soul’ genoemd. Om de oorsprong van zijn talent te achterhalen, hoef je niet ver te zoeken: Marc is de de zoon van gitarist Ted Broussard van The Boogie Kings. Na zijn laatste ‘reguliere’ album Easy To Love (2017) bracht Broussard in 2019 A Lullaby Collection uit, waarop hij een prima crooner blijkt te zijn!

Marc Broussard
Datum: 29 september
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 19:45

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek