Melanie naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Melanie naar Tivoli Vredenburg
Melanie naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse Woodstock-legende Melanie keert na haar uitverkochte show vorig jaar weer terug naar Utrecht voor een show in de Grote Zaal. Van de tientallen artiesten die op Woodstock optraden, waren er slechts drie vrouwelijke solo-acts. Melanie was één van hen, en Woodstock werd de inspiratie voor haar nummer-1-hit Lay Down (Candles In The Rain). Ons land had het bloemenmeisje met de machtige stem echter al eerder omarmd met het nummer Beautiful People – later scoorde ze nog met Ruby Tuesday en Brand New Key. Herbeleef Woodstock met Melanie, maar zonder regen, verstopte wc’s en bruine lsd!

Melanie
Datum: 14 september
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek