Oh Sees naar Paradiso

Ticketmaster
Oh Sees naar Paradiso
Oh Sees naar Paradiso

De hoeveelheid bands, platen en producties die John Dwyer op zijn kerfstok heeft staan neemt mythische vormen aan. Absolute paradepaard is en blijft toch wel ‘zijn’ Oh Sees. Een ontembare garagerock-machine die meestal met twee drummers, een basgitarist en een manische Dwyer op gitaar opereert. Sinds de oprichting in 1997 in San Francisco worden er meer dan twintig albums uitgebracht en vinden er ontelbare tours plaats die net zo goed aftandse kraakpanden als de grootste festivals aandoen. Het laatste wapenfeit is het vorig jaar verschenen album ‘Face Stabber’, maar wellicht dat er juli alweer nieuw materiaal gespeeld gaat worden.

Oh Sees
Datum: Donderdag 16 juli
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek