Philip Catherine, Sven Faller en Paulo Morello naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Philip Catherine, Sven Faller en Paulo Morello naar Tivoli Vredenburg
Philip Catherine, Sven Faller en Paulo Morello naar Tivoli Vredenburg

Sinds de jaren ‘60 staat gitarist Philip Catherine op de voorgrond van de Europese jazz scene. Zijn samenwerking met grootheden als Chet Baker, Stéphane Grappelli, Charles Mingus en Dexter Gordon en zijn unieke, soepele speelstijl, pure klankkleur en bevlogenheid zijn van groot belang geweest.

Tijdens een jamsessie in 2010 sloeg de vonk over tussen gitaargrootheden Philip Catherine en Paulo Morello. Sindsdien werken ze in verschillende samenstellingen samen, en werden ze in 2017 bijgestaan door bassist Sven Faller. De chemie van het trio werd afgelopen jaar voor het eerst gevangen in hun debuutalbum Manoir de mes Reves. Het trio neemt je mee langs Franse chansons, jazzstandards, subtiele americana en het beste van meester Django Reinhardt.

Philip Catherine, Sven Faller en Paulo Morello
Datum: 18 november
Zaal: Tivoli vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek