Sandra van Nieuwland op tournee

Ticketmaster
Sandra van Nieuwland op tournee
Sandra van Nieuwland op tournee

Sandra van Nieuwland gaat vanaf april op tournee langs diverse Nederlandse popzalen en brengt op 28 februari haar nieuwe single Little One uit. Little One is een persoonlijk nummer dat Sandra schreef nadat ze hoorde dat haar ex en vader van haar drie zoons een kindje zou krijgen met zijn nieuwe liefde. De tour die volgt op de single-release gaat in april en mei langs tien verschillende zalen in Nederland. Sandra en haar band zullen nummers spelen van haar meest recente album Human Alien evenals muziek van haar drie eerdere (gouden en platina) albums en nieuwe songs.

Clubtour door Nederland
Het is alweer even geleden dat Sandra langs de Nederlandse popzalen reisde. Maar vanaf april is het weer zover. Onder de naam Human Alien and More zullen Sandra en haar band materiaal van haar meest recente album spelen. Ook eerder werk van onder meer haar platina-album And More en wellicht zelfs nieuwe, nog niet opgenomen nummers zullen ten gehore worden gebracht. De clubtour trapt af op 18 april in Amsterdam en zal meerdere steden in Nederland aandoen.

Sandra van Nieuwland
Za 18/04 Q-Factory, Amsterdam
Vr 24/04 Gebouw-T, Bergen op Zoom
Za 25/04 Kroeproekfabriek, Vlaardingen
Za 02/05 Manifesto, Hoorn
Za 09/05 Fluor, Amersfoort
Do 14/05 Luxor Live, Arnhem
Vr 15/05 Volt, Sittard
Za 23/05 De Vorstin, Hilversum
Do 28/05 Mezz, Breda
Za 30/05 De Pul, Uden

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek