The Elvis Concert naar 013

Ticketmaster
The Elvis Concert naar 013
The Elvis Concert naar 013

Met een unieke samenstelling van jonge topmuzikanten en mensen die daadwerkelijk met Elvis op het podium hebben gestaan heeft The Elvis Concert inmiddels vele harten van duizenden muziekliefhebbers veroverd. Na succesvolle avonden in voorgaande jaren in 013 keert het concept ook dit jaar weer terug naar onze zaal. Op zang nog steeds Dwight Icenhower, volgens velen de beste Elvis tribute zanger ter wereld. Hij mocht in ieder geval de officiële titel ‘Elvis Tribute Artist’ in ontvangst mocht nemen van Elvis Presley Enterprises, USA. In de band vanavond onder andere Jim Murray van The Imperials, die nog met Elvis werkte vanaf 1966 tot en met 1971 en drummer Bob Lanning, die nog te horen is op het album ‘Elvis On Stage’ en de hit ‘Wonder Of You’. Trek die Blue Suede Shoes maar vast aan.

The Elvis Concert
Datum: 17 mei
Zaal: 013
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek