The Smiths Presumably naar Willem Twee

Ticketmaster
The Smiths Presumably naar Willem Twee
The Smiths Presumably naar Willem Twee

Geen andere tribute-band vertolkt het oeuvre van The Smiths en Morrissey zo indrukwekkend als The Smiths Presumably uit Antwerpen. De band speelt de klassiekers van Morrissey en Marr uit de jaren 80 tot nu, zoals Panic, This Charming Man, Girlfriend In A Coma, There Is A Light That Never Goes Out, Suedehead, Everyday Is Like Sunday en First Of The Gang To Die.

Volgens die-hard fans is het een briljant eerbetoon en een avond vol nostalgie die zelfs de grootste muurbloempjes aan het dansen brengt. De stem, uitstraling en podiumact van zanger J. Wendelen komen griezelig nauwkeurig in de buurt van de legendarisch excentrieke Britse zanger op zijn hoogtepunt, de band die hem ruggesteunt, speelt vol overgave en precisie.

The Smiths Presumably
Datum: 16 oktober
Zaal: Willem Twee
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek