Tokyo Police Club naar de Melkweg

Ticketmaster
Tokyo Police Club naar de Melkweg
Tokyo Police Club naar de Melkweg

Tokyo Police Club is terug! De indieband uit Toronto debuteerde in 2006 met “A Lesson In Crime”, een energieke EP waarmee de band zich in navolging van acts als The Strokes direct op de kaart wist te zetten. Na een radiostilte van zes jaar in ons land (de laatste show dateert alweer uit 2014) maken de Canadezen dit jaar hun langverwachte rentree met een tour door de UK én Europa. Ook met hun nieuwste album “TPC” (2018) volgen de mannen nog altijd geen muziektrends, en doken ze de studio in met producer Rob Schnapf (o.a. Beck, Elliott Smith & The Vines). En misschien was dat maar goed ook, want de plaat ontving vorig jaar een JUNO-nominatie voor “Alternative Album of the Year”!

Tokyo Police Club
Datum: 22 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek