Tom Grennan naar de Melkweg

Ticketmaster
Tom Grennan naar de Melkweg
Tom Grennan naar de Melkweg

Tom Grennan kwam drie jaar geleden de hitlijsten binnenstormen met de single “All Goes Wrong” die hij samen met Chase & Status opnam. Grennan maakt krachtige popliedjes terwijl hij met zijn scheurende stemgeluid een kwetsbare kant laten zien. Zijn debuutalbum kwam in maart uit en nu is het tijd voor een tour als een orkaan. Zijn debuutalbum was één van de 10 best debuterende platen in 2018 en zijn opvolger ‘Evering Road’ komt eraan. Naar eigen zeggen een plaat waarop hij een hoop kwijt moest na de break-up met zijn vriendin en de omvang van zijn succes. Eerste single ‘This Is The Place’ is al vast een heerlijk voorproefje op zijn album en bijbehorende tour!

Tom Grennan
Datum: 10 mei
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek