Zola Blood naar Paradiso

Ticketmaster
Zola Blood naar Paradiso
Zola Blood naar Paradiso

Zola Blood maakt donkere electropop met gelaagde synths en de meeslepende zang van Matt West als blikvangers. Het viertal uit Londen werd na de oprichting in 2013 ontdekt door de manager van Talk Talk en zo begon het balletje al snel te rollen. De eerste singles werden door blogs van over de hele wereld opgemerkt en in 2016 begon het viertal te werken aan het debuutalbum ‘Infinite Games’. Omdat de bandleden deze plaat zelf wilden produceren, spendeerden ze maandenlang in de studio om te experimenteren en hun studioskills verder te perfectioneren. Veel aandacht voor de details dus, en dat komt duidelijk naar voren op het goed ontvangen eindresultaat.

Zola Blood
Datum: Donderdag 14 mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek