Another Journey naar de Boerderij

Ticketmaster
Another Journey naar de Boerderij
Another Journey naar de Boerderij

Another Journey through time! Another Journey is The Ultimate Journey Tribute Band. Ze nemen je in twee gedeeltes mee op een muzikale reis: het tijdperk tot 1980 met toetsenist Gregg Rolie en de periode 1981 tot 1996 met toetsenist Jonathan Cain.Journey, de gekroonde koningen van de westcoast AOR rock, is de eerste hardrockband die een jaar lang de eerste plaats bezette in de Amerikaanse Billboard Top 100 om vervolgens plaats te moeten maken voor Michael Jackson’s “Thriller”. Songs met arrangementen die zich kenmerken door ijzersterke melodielijnen, muzikale virtuositeit en veelzijdigheid. Klassiekers, veelvuldig voorzien van meerstemmige vocalen en voldoende ruimte voor de individuele uitspattingen van de bandleden. Journey, met de onmiskenbare stem van zanger Steve Perry, de hemelse gitaarpartijen van Neil Schon, de onuitputtelijke keyboardklanken gestuwd door een op blues geschoolde ritmesectie.

Another Journey
Datum: zaterdag 2 mei 2020
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek