Drab Majesty naar de Nieuwe Nor

Ticketmaster
Drab Majesty naar de Nieuwe Nor
Drab Majesty naar de Nieuwe Nor

Drab Majesty, afkomstig uit Los Angeles, is de wave sensatie van hét moment. Deb DeMure, het androgyne alter-ego van muzikant Andrew Clinco en zijn partner in synth Mona D. hebben wereldwijd een toegewijde fanbase door hun unieke hypnotische geluid en mysterieuze, constant evoluerende aanwezigheid. Sinds de release van Drab Majesty’s debuut ‘Careless’ in 2015 en het veelgeprezen tweede album ‘The Demonstration’ het jaar daarop, hebben de heren zich stevig gevestigd tussen het pantheon van donkere synth-popgrootheden.

Na uitverkochte tournees ter ondersteuning van de eerste twee albums, ontsnapte Drab Majesty naar de inspirerende landschappen van Athene, Griekenland om de nummers te schrijven voor hun meest ambitieuze albumcreatie ooit: ‘Modern Mirror’. Het album is een reis van zelfreflectie, nostalgie, liefde, schoonheid en liefdesverdriet verteld over acht verslavende en emotionele synth-pophymnes. Drab Majesty laat vooral een fantastische eigen, herkenbare sound horen die liefhebbers van de alternatieve eighties, post-punk en cold wave naar adem doet happen.

Poppodium Nieuwe Nor wordt 11 juni een romantisch verhaal uit de oudheid, te midden van opbouwende gitaren van gitaar en galm. Drab Majesty combineert de sonische esthetiek van voorgangers als ‘New Order’ en ‘The Cure’ met Griekse mythologie en moderne science fiction. Voeg daarbij de adembenemende ijzige podiumperformance van de groep en je weet dat je een bijzondere show gaat ervaren.

Drab Majesty
Datum: 11 Juni
Zaal: Nieuwe Nor
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek