Popa Chubby Band naar de Boerderij

Ticketmaster
Popa Chubby Band naar de Boerderij
Popa Chubby Band naar de Boerderij

Blues rock icoon Popa Chubby, geboren als Ted Horowitz, is een opvallende verschijning. Met zijn kaal geschoren hoofd en getatoeëerde armen is Chubby een imposante verschijning. In de loop der jaren is Popa Chubby uitgegroeid tot één van de meest populaire karakters in de blues scene van New York.

Begin jaren ’70 bestormt Popa Chubby met een afro kapsel en een gloednieuwe Gibson het clubcircuit. Met het legendarische album ‘Booty And The Beast’ brengt hij één van de bestverkopende blues albums van 1994 uit. Inmiddels heeft hij tientallen albums op zijn naam staan. In februari komt zijn nieuwe album “It’s A Mighty Hard Road” uit.

Popa Chubby Band
Datum: woensdag 17 juni 2020
Zaal: Boerderij
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek