Sacri Monti & Temple Fang naar Cul de Sac

Ticketmaster
Sacri Monti & Temple Fang naar Cul de Sac
Sacri Monti & Temple Fang naar Cul de Sac

De psychedelische rock goden zijn met ons vanavond tijdens deze mooie double bill in Cul de Sac. Het vijfdelige Sacri Monti (met leden van Radio Moskou en JOY) brengt haar gitaar-aangedreven, orgelvretende psychedelische 70’s rock weer terug naar Tilburg. De band is geen onbekende in deze stad. Tijdens Roadburn 2018 was de band onderdeel van de San Diego Takeover en speelde gedurende het hele weekend shows door heel Tilburg. We zijn dan ook super stoked dat de band uit Californië vanavond de kuil van Cul de Sac komen testen met hun nieuwe album ‘Waiting Room for The Magig Hour’.

Ze worden vanavond bijgestaan door Temple Fang, de nieuwe band van ex-Death Alley bassist Dennis Duijnhouwer. Ondanks dat er bijna geen materiaal te vinden is heeft de Amsterdamse band al een behoorlijke live reputatie opgebouwd. Ook deze band liet eerder op Roadburn zien dat ze hun mannetje kunnen staan met hun langgerekte 70’s prog en space rock á la The Grateful Dead, Captain Beyond en Hawkwind.

Sacri Monti & Temple Fang
Datum: 30 april
Zaal: Cul de Sac
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek