Antibalas naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Antibalas naar Tivoli Vredenburg
Antibalas naar Tivoli Vredenburg

De New Yorkse formatie Antibalas houdt al twintig jaar de spirit van afrobeatpionier Fela Kuti levend. Het twaalfkoppige gezelschap onder leiding van frontman Martin Perna maakt een opzwepende mix van afrobeat, jazz, funk en dub die zelfs een congres van registeraccountants nog in beweging krijgt. De eerste tien jaar van hun bestaan was Antibalas’ roem voornamelijk lokaal, maar dat veranderde toen ze in 2009 de band werden van Fela!, de Broadway-musical. Inmiddels heeft Antibalas al in meer dan 35 landen opgetreden en verschijnen hun platen op het gerenommeerde Daptone-label!

Antibalas
Datum: 29 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek