Basia Bulat naar Paradiso

Ticketmaster
Basia Bulat naar Paradiso
Basia Bulat naar Paradiso

De Canadese zangeres en songwriter Basia Bulat brengt met haar expressieve en hese stem volle zalen moeiteloos tot stilte. Haar folkliedjes zijn soms melancholisch en intens, maar kunnen ook heel opgewekt en pakkend zijn. Ze staat bovendien bekend om het gebruik van minder bekende instrumenten als de autoharp en charango, een soort luit. In 2016 bracht ze haar studioalbum ‘Good Advice’ uit, waarvoor ze samenwerkte met bevriende muzikant en My Morning Jacket-frontman Jim James. Voor haar nieuwe plaat ‘Are You in Love?’ werkte ze wederom met hem samen en liet zich daarnaast inspireren door singer-songwriters als Minnie Ripperton, Emmylou Harris en Dolly Parton. Het eindresultaat is vanaf 27 maart 2020 te horen.

Basia Bulat
Datum: Vrijdag 2 oktober
Zaal: Paradiso
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek