Bongloard, The Resurrection & Collignon naar de Melkweg

Ticketmaster
Bongloard, The Resurrection & Collignon naar de Melkweg
Bongloard, The Resurrection & Collignon naar de Melkweg

Fuzz gitaren, felle bass-riffs en beukende drums. Het in Utrecht geboren Bongloard is hier om even flink de boel te verbouwen. Met hun harde garagerock is hier nog niet de helft over gezegd. Geïnspireerd door oa. Thee oh Sees en Ty Segall gaan Jannes van Kaam (FFOOSS), Ties Bogers (Ex-Palmsy) en Jan van Asch (Speak Easy) menig concert zaal met de grond gelijk maken.

The Resurrection maakt body music. Zelfs wanneer het te heet is om te bewegen. De band laat zich inspireren door vroege techno, rave en industrial en combineert synths en elektronische drums met live instrumenten. Hun tracks bewegen van ongemeen hard en fysiek naar duistser en ongebrand – de soundtrack voor de meest verzwelgende zomer die je je kunt indenken.

Een leven alsmaar onderweg bood eindeloze muzikale inspiratie voor Jori Collignon. Maar na 15 jaar kris-kros op aarde met voormalige bands SKIP&DIE, Nobody Beats The Drum en C-Mon & Kypski, besloot de Nederlandse producer neer te strijken in Portugal. Hier verrijkte hij zijn sound met nieuwe verhalen en ideeën. Zijn debuutalbum als soloartiest die is beïnvloed door Zuid-Amerikaanse, Afrikaanse en Arabische muziek vormt een mix van akoestische en elektronische instrumenten die balans vinden met traditionele en futuristische thema’s. Collignon wordt bijgestaan door multi-instrumentalist Gino Bombrini (SKIP&DIE).

Bongloard, The Resurrection & Collignon
Datum: 25 februari
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek