Chuck Prophet naar EKKO

Ticketmaster
Chuck Prophet naar EKKO
Chuck Prophet naar EKKO

Chuck Prophet is een goed bewaard rockgeheim. Hij begon zijn carrière in de psychedelische band Green on Red. Dankzij zijn even effectieve als virtuoze gitaarspel is hij een veelgevraagd sessiemuzikant en ook als songschrijver wordt hij door talloze artiesten ingehuurd. Hij ontwikkelde jarenlang zijn vaardigheden als singer/songwriter, bandleider, zanger en gitarist, en werkte samen met Cake, Peter Buck (R.E.M.), Solomon Burke en Kim Carnes. Prophets eigen werk lijkt intussen alleen maar beter te worden, getuige zijn albums Night Surfer (2014) en Bobby Fuller Died For Your Sins (2017), waarop hij ontspannen rockt in een all-american-stijl ergens tussen Tom Petty, Alex Chilton en John Mellencamp in. Binnenkort verschijnt zijn nieuwe plaat, waarvan al twee singles zijn uitgebracht.

Chuck Prophet
Datum: 03 juni
Zaal: EKKO
Zaal open: 20:00
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek