Dog Eat Dog naar Metropool

Ticketmaster
Dog Eat Dog naar Metropool
Dog Eat Dog naar Metropool

In 2019 blies het album All Boro Kings 25 kaarsjes uit, en in 2020 bestaat Dog Eat Dog 30 jaar. FEEST! Debuutplaat All Boro Kings gaat de geschiedenis is als één van de eerste albums waarop hardcore, punk en hiphop gemixt werd en als klap op de toch al explosieve vuurpijl had de band uit New Jersey ook nog eens een saxofonist in de gelederen. Het levert een aantal onvergetelijke festival party anthems op.

De band kende door de jaren heen een aantal bezettingswisselingen maar de belangrijkste posities worden al 30 jaar gevormd door een stabiele selectie. Natuurlijk is Dog Eat Dog ouder geworden maar het energielevel bij live shows is nog uitzonderlijk hoog. Die energie krijgen de mannen ook terug en dus staat een optreden van deze All Boro Kings nog steeds synoniem aan een grenzeloos vette show. Who’s the king? Deze dudes dus! Buigen hoeft niet, moshen echter wel!

Dog Eat Dog
Datum: 4 april
Zaal: Metropool, Hengelo
Aanvang: 21:00
Zaal open: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek