Good Morning naar Merleyn

Ticketmaster
Good Morning naar Merleyn
Good Morning naar Merleyn

Good Morning bestaat uit het Australische duo Stefan Blair en Liam Parsons. De heren uit Melbourne maken ontspannen en dromerige, melodische muziek verpakt in korte en pakkende lo-fi nummers. De muziek is in lijn van Mac de Marco, Pavement, Beach Fossils, Boy Pablo en Real Estate.

In 2013 begon Good Morning thuis muziek op te nemen op hun ‘Foxtex 4 tape recorder’. Dit resulteerde tot nu toe in 3 albums en enkele singles. In 2019 brachten ze 2 albums uit: ‘The Option’ met snel daaropvolgend ‘Basketball Breakups’. Hun debuutalbum ‘Prize Reward’ verscheen in 2018. Op hun nieuwe albums verwerken ze alledaagse thema’s op levendige wijze in aanstekelijke, melodische gitaarnummers. Op het podium bestaat de band uit een viertal, waaronder hun vrienden James McLeod (drums) en Joe Alexander (bass).

Good Morning
Datum: 24 april
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek