Heino naar de Effenaar

Ticketmaster
Heino naar de Effenaar
Heino naar de Effenaar

Heino is naast auto’s, bier en worst zo’n beetje het bekendste exportproduct van Duitsland geworden. Zijn diepe baritonstem, zijn blonde haren en zijn donkere zonnebril maken hem zo herkenbaar en geliefd. Want iedereen, zowel jong als oud, houdt van Heino! Dat bleek afgelopen jaar maart nog maar eens tijdens zijn uitverkochte afscheidsshow in de Effenaar. Maarrrrr, de blonde zanger kan het optreden gewoon niet laten en herrijst in 2020 als Kerstheld. Je kunt dan ook een kerstspecial verwachten met ‘letterlijk’ veel toeters en bellen. Kerst is een feest voor iedereen, maar met Heino wordt het wel heel bijzonder.

Effenaar
Datum: 18 december
Zaal: Effenaar
Aanvang: 20:30 uur
Zaal open: 19:30 uur

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek