Juneville naar Merleyn

Ticketmaster
Juneville naar Merleyn
Juneville naar Merleyn

Begin 2019 bracht de Nijmeegs/Arnhemse band Juneville haar tweede album Obey the Heart uit, dat net als het debuut In the Garden zeer positief werd ontvangen. Bij het verschijnen maakten recensenten vergelijkingen met Madrugada en Nick Cave & the Bad Seeds. Vanavond wordt, behalve oud werk, Obey the Heart integraal uitgevoerd. Aan dit album, dat werd opgenomen onder leiding van BJ Baartmans, werkte de band ruim twee jaar. Het resultaat is een verzameling songs waarop nieuwe wegen zijn ingeslagen en met nadruk een breed spectrum van de popmuziek wordt gezocht; van zompige blues, staccato rock tot dromerige ballads.

Maar dat is nog niet alles. Inmiddels is de band nieuwe songs aan het schrijven en een aantal daarvan krijgen in Merleyn hun vuurdoop. Juneville werd in 2015 opgericht door zanger Pieter Nabbe, nadat hij twee jaar eerder in eigen beheer de ep Take a Ride had uitgebracht. Het debuutalbum In the Garden, onder de vleugels van het Arnhemse label Kroese Records, werd met superlatieven ontvangen.

Juneville
Datum: 15 mei
Zaal: Merleyn
Zaal open: 21:00u
Aanvang: 22:00u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek