Nubya Garcia naar Paradiso Noord

Ticketmaster
Nubya Garcia naar Paradiso Noord
Nubya Garcia naar Paradiso Noord

Na haar fantastische optreden op Super-Sonic Jazz Festival 2019 in Paradiso, keert Nubya Garcia op dinsdag 26 mei terug naar Amsterdam voor een show in Paradiso Noord. Tenorsaxofonist Nubya Garcia is één van de vaandeldragers van de bruisende hedendaagse jazzscene van Engeland. Als kind van Caribische ouders, opgegroeid in een creatieve omgeving in het multiculturele Londen, maakte ze al vroeg kennis met genres als gospel, soul en latin en de voor Engeland zo typerende stijlen als grime, garage en dub. Al deze invloeden hoor je terug in haar bijzondere composities, dansbare liveshows én haar muziekkeuze in dj-sets en op de radio, want naast muzikant is Garcia tevens resident op het toonaangevende NTS radio.

Nubya Garcia
Datum: Dinsdag 26 mei
Zaal: Paradiso Noord
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek