Queen Extravaganza naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Queen Extravaganza naar Tivoli Vredenburg
Queen Extravaganza naar Tivoli Vredenburg

De tributeband Queen Extravaganza speelt alle grote hits en meer van de legendarische Engelse rockband Queen! We hebben het hier niet over zomaar een band: de formatie is in 2011 bij elkaar gebracht door Queen-drummer Roger Taylor na uitgebreide online audities. Ook Queen-gitarist Brian May was betrokken bij de oprichting. ‘It’s our own official tribute band,’ aldus Taylor. Inmiddels heeft Queen Extravaganza wereldwijd bijna 200 concerten gegeven. Dit is geen verkleedshow, maar een oprechte ode aan de muziek van Queen – een feest der herkenning voor de oude fans, een feest voor de jonge fans!

Queen Extravaganza
Datum: 04 maart 2021
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek