Ramirez naar Paradiso

Ticketmaster
Ramirez naar Paradiso
Ramirez naar Paradiso

Ramirez is een rapper uit Californië die bekend werd door zijn nummers via Soundcloud te publiceren. De zelfbenoemde ‘Silverback Gorilla’, die eerder samenwerkte met onder meer $UICIDEBOY$, Fat Nick en Shakewell, manifesteert zich als een sterkhouder in de underground scene met een snelgroeiende fanbase die gretig op zijn nieuwe plaat heeft gewacht.

De plaat telt 14 nummers en is opgenomen in een klein Italiaans stadje. Op het nieuwe album is hij scherper dan ooit en passen zijn raps perfect bij de beats van Mikey The Magician. Ramirez staat op donderdag 13 mei in de kleine zaal van Paradiso.

Ramirez
Datum: Woensdag 13 mei
Zaal: Paradiso
Zaal open: 21:30
Aanvang: 22:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek