Rustin Man naar het Zonnehuis

Ticketmaster
Rustin Man naar het Zonnehuis
Rustin Man naar het Zonnehuis

Maak kennis met het bijzonder fraaie stemgeluid van Paul Webb. In de jaren tachtig was hij de bassist van Talk Talk en in 2002 releasde hij nog een album met Portishead-frontvrouw Beth Gibbons onder de noemer Rustin Man. Maar als leadzanger was hij nog nooit te horen geweest, tot hij in begin 2019 zijn plaat ‘Drift Code’ uitbracht. Webbs eerste album in zestien jaar werd lovend onthaald door onder andere de Volkskrant en Pitchfork; hij wist te verrassen met zijn nostalgische, maar tijdloze nummers met invloeden van Engelse folk en seventies prog-rock. De meeste indruk maakte hij echter met zijn stem, en het is te hopen dat we die in de toekomst nog heel veel gaan horen.

Rustin Man
Datum: Donderdag 12 november
Zaal: Zonnehuis
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek