Shards, James McVinnie en Strange Boy naar de Paterskerk en De Kapel

Ticketmaster
Shards, James McVinnie en Strange Boy naar de Paterskerk en De Kapel
Shards, James McVinnie en Strange Boy naar de Paterskerk en De Kapel

Op 5 april organiseren STRP Festival en Muziekgebouw Eindhoven een speciale avond in de bijzondere entourage van de Paterskerk en De Kapel te Eindhoven. Als onderdeel van het festival en de Muziekgebouw-reeks Felt, treden drie Britse acts aan: Shards, James McVinnie en Strange Boy.

Een heel bijzondere affiche, samengebracht door van de grootste Britse muziektalenten van dit moment: componist, zanger en dirigent Kieran Brunt. Brunt is deze avond zelf twee keer te horen: met de indie-tronic outfit Strange Boy en later met zijn ‘elektro-koor’ Shards, dat ook schittert op Nils Frahm’s album All melody. De avond wordt geopend door organist extraordinaire, James McVinie met muziek van Squarepusher en Philip Glass’ klassieker Mad Rush.

Muziekgebouw Eindhoven programeert sinds tijd ‘neo-klassieke’ muziek onder de noemer Felt. Soms vindt het concert plaats in het Muziekgebouw, andere keren op plekken als Piet Hein Eek, Van Abbemuseum of de Paterskerk. Artiesten die eerder optraden waren o.a. Joep Beving, Niklas Paschburg, Hania Rani, Stargaze, Manu Delago en Maarten Vos. Vanavond in Eindhoven een ‘special elektronic edition’.

Shards, James McVinnie en Strange Boy
Zondag 5 april 2020
Paterskerk en De Kapel, aanvang 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek