Silje Nergaard & Espen Berg naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Silje Nergaard & Espen Berg naar Tivoli Vredenburg
Silje Nergaard & Espen Berg naar Tivoli Vredenburg

De Noorse jazz-zangeres Silje Nergaard viert haar dertigjarig jubileum met een speciale samenwerking met pianist (en landgenoot) Espen Berg. De carrière van Nergaard maakte in 1990 een vliegende start met haar debuutalbum Tell Me Where You’re Going, waarvan het titelnummer (met Pat Metheny) een internationaal succes werd. Hierna werkte ze nog met grote namen als Al Jarreau, Toots Thielemans en Morten Harket (A-ha). Samen met Espen Berg heeft Nergaard nu haar beste nummers opnieuw opgenomen – het album verschijnt op 28 februari. Verwacht een intieme avond met veel persoonlijke verhalen!

Silje Nergaard & Espen Berg
Datum: 21 juni
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:00
Aanvang: 20:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek