The Alchemist naar de Melkweg

Ticketmaster
The Alchemist naar de Melkweg
The Alchemist naar de Melkweg

Al meer dan twee decennia lang staat The Alchemist bekend als één van de grootste hiphop producers aller tijden. In de jaren ’90 werd hij bekend door nauwe samenwerking met Dilated Peoples en Mobb Deep en ontwikkelde zich als producers voor grote hiphop artiesten als Big Pun, Ghostface Killah, Nas, Fat Joe, 50 Cent en Snoop Dogg.

In 2004 bracht hij zijn eerste album ‘1st Infancy’ uit. Deze plaat leverde single ‘Hold You Down (featuring Prodigy, Illa Ghee and Nina Sky) en behaalde een felbegeerde spot in de Billboard Hot 100 in 2005. Naast gevestigd producer is The Alchemist de officiële DJ van Eminem en Action Bronson.

The Alchemist
Datum: 23 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek