The Felice Brothers naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
The Felice Brothers naar Tivoli Vredenburg
The Felice Brothers naar Tivoli Vredenburg

De Amerikaanse folkrockband The Felice Brothers leerde het vak op de ouderwetse manier, namelijk door veel op te treden op straat (of in hun geval: in de metrostations van New York). Sinds hun debuut Iantown (2005) hebben The Felice Brothers een indrukwekkende reeks albums uitgebracht met americana in de stijl van Bob Dylan en The Band, al maakten ze met Celebration, Florida (2011) een uitstapje richting electronica. In 2019 verscheen hun meest recente album Undress, volgens het toonaangevende Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone hun beste plaat sinds jaren!

The Felice Brothers
Datum: 17 juni
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:45
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek