Tom Tukker naar de Melkweg

Ticketmaster
Tom Tukker naar de Melkweg
Tom Tukker naar de Melkweg

Zet Tom Tukker in een verafgelegen natuurhuisje midden in het bos en hij maakt de meest prachtige indiefolksongs. Het resultaat is de muzikaal uiterst gevarieerde EP “On My Way”, met vijf prikkelende, licht ontvlambare indiepop tracks die een breed spectrum van Tom Tukkers muzikale bereik tonen. Denk: het meeslepende van Bon Iver, het bombastische van Imagine Dragons en het ingetogene van Tom Odell. Naast twee succesvolle Poprondes, een support voor Lauren Daigle stond hij als kroonjuweel in een uitverkochte O2 Shepherd’s Bush Empire in Londen. Zijn nieuwe single ‘No Matter How’ is net uit en heeft nu al flinke hitpotentie.

Tom Tukker
Datum: 05 maart
Zaal: Melkweg
Aanvang: 19:00

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek