Weihnachtsfest mit Heino naar De Oosterpoort

Ticketmaster
Weihnachts- fest mit Heino naar De Oosterpoort
Weihnachts- fest mit Heino naar De Oosterpoort

Kultheld Heino herrijst als kerstheld! Naast auto’s, bier en worst is hij zo’n beetje het bekendste exportproduct van Duitsland. Zijn diepe baritonstem, blonde haren en donkere zonnebril maken hem zo herkenbaar en geliefd. Want iedereen, zowel jong als oud, houdt van Heino!

Heino komt in december naar Nederland voor een serie gloednieuwe kerstshows. Deze tour staat in het teken van de decembermaand en je kunt dan ook een kerstspecial verwachten met ‘letterlijk’ veel toeters en bellen. Kerst is een feest voor iedereen, maar met Heino wordt het wel heel bijzonder!

Weihnachtsfest mit Heino
Datum: Maandag 21 december
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek