Dubioza Kolektiv naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Dubioza Kolektiv naar Tivoli Vredenburg
Dubioza Kolektiv naar Tivoli Vredenburg

Het Bosnische collectief Dubioza Kolektiv is moeilijk in een hokje te stoppen, al was het maar omdat ze zo beweeglijk zijn. Feestelijk is het in ieder geval, hun opzwepende mix van rock, ska, hiphop, electronica en dub, dit alles overgoten met flink wat balkansaus. Ondertussen zijn hun teksten vaak politiek getint, want Dubioza Kolektiv heeft ook een serieuze kant – zo vind je op hun nieuwe album #fakenews een samenwerking met Manu Chao. Met negen studioalbums onder hun arm en optredens op Lowlands, Paaspop en Down The Rabbit Hole achter de rug is deze band uitgegroeid tot een geoliede machine!

Dubioza Kolektiv
Datum: 17 december
Zaal: Tioli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:30

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek