Jack Poels naar Tivoli Vredenburg

Ticketmaster
Jack Poels naar Tivoli Vredenburg
Jack Poels naar Tivoli Vredenburg

Jack Poels kennen we als frontman van het vrolijke tex-mexgezelschap Rowwen Hèze, maar zoals we al weten van hun ballades heeft hij ook een ingetogen kant. Die kant heeft hij uitgewerkt op zijn eerste soloalbum Blauwe Vear, dat op 27 maart 2020 verschijnt. Een plaat in de stijl van Johnny Cash’ American Recordings moest het worden, aldus Poels in popmagazine Heaven. ‘Mijn idee was een album met luisterliedjes. Een man met gitaar en een verhaal. De laatste jaren ben ik steeds meer verslingerd geraakt aan het singer-songwritersgenre.’ Verwacht vanavond dus geen polka, maar mooie melancholie!

Jack Poels
Datum: 06 mei
Zaal: Tivoli Vredenburg
Zaal open: 19:30
Aanvang: 20:15

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek