Suzan & Freek naar Openluchttheater De Goffert

Ticketmaster
Suzan & Freek naar Openlucht- theater De Goffert
Suzan & Freek naar Openlucht- theater De Goffert

Na een uitverkochte clubtour gaan Suzan & Freek dit najaar naar zeven openluchttheaters in Nederland, waaronder Nijmegen. Nog voor hun hits ‘Als Het Avond Is’, ‘Blauwe Dag’ en ‘Deze Is Voor Mij’ waren ze al een live fenomeen. Met optredens op gerenommeerde festivals als Paaspop, Sziget en Concert at SEA bewezen zij de grote massa moeiteloos te kunnen raken.

Na een uitverkochte clubtour in Nederland en België en het met platina bekroonde album Gedeeld Door Ons op zak, komen Suzan & Freek deze nazomer voor het eerst naar een aantal openluchttheaters. “We hebben super veel zin om voor het eerst de openluchttheaters in te gaan”. “We kijken ernaar uit om op deze bijzondere locaties, samen met band, onze liedjes te spelen”.

Suzan & Freek
Datum: 14 augustus
Zaal: Openluchttheater De Goffert
Zaal open: 19:30u
Aanvang: 20:30u

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek