Texas naar de Oosterpoort

Ticketmaster
Texas naar de Oosterpoort
Texas naar de Oosterpoort

De naam van de band is geïnspireerd op de klassieker Paris, Texas van Wim Wenders. Op 22 december komt Texas, de 90’s hitmachine uit Glasgow, naar De Oosterpoort. De in 1996 uitgebrachte single Say What You Want, waarvan de band ook een versie met Method Man van de Wu Tang Clan opnam, was een gigantische hit.

Say What You Want
Frontvrouw Sharleen Spiteri en bassist Johnny McElhone scoorden hun eerste wereldwijde hit I Don’t Want A Lover in 1989. In 1997 bracht de Schotse groep het album White on Blonde uit met monsterhits Halo, Black Eyed Boy en Say What You Want. Texas bracht een jaar later The Hush uit, met de welbekende tracks In Our Lifetime, Summer Son en When We Are Together, die overal in Europa in de hitlijsten stonden.

Popsensatie
De klassieker Inner Smile staat op het verzamelalbum The Greatest Hits in 2000. Sindsdien heeft de band niet stilgezeten, in 2017 brachten ze hun negende studioalbum. In de videoclips van de tracks Let’s Work It Out en Tell That Girl is Thierry Henry “The Hound” van Game of Thrones te zien. In 2020 brengt popsensatie Texas een nieuw album uit en gaat ze op wereldtour waarbij ze Groningen niet overslaat.

Texas
Datum: Dinsdag 22 december
Zaal: De Oosterpoort

Koop je tickets hier.


Ticketmaster
MuziekMuziek